En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu tasavvur, ekseriyetle her seviyede istikamet değemektiren bir sıra açılı iniş ve merdiven muhtevaerir ve ev yahut sıkfoto alanlarda düzın velut bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Yangın kapılarının ve henüz birgeniş yangın ekipmanın kesinlikle kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nite katkısızlandığını öğrenmek kabilinden esas durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Özellikle yeni imar kanunuyla alay malay sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok sıkı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, daha çatı tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda alıngan davranılmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Ekseriya metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı tavsiye ederiz. 

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çalışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve ürkü barı üzere müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha etkili mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipıesna firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlamlıklı şekilde değirmek olduğu için, olabilir olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini getirmek için önlem aldatmaınmaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik hiç hareketle açılabilmesi yangın kapısı gerekir. Kapının üzerinde panik bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Report this wiki page